Screenshot website

Stichting Jeugd- Jongerenwerk
Stichting Jeugd- Jongerenwerk Terneuzen richt zich op kinderen, tieners, jongeren en vrijwilligers. Het doel van SJ²W is voorwaarden te creëeren waardoor jeugd en jongeren zich in sociaal, (re)creatief, fysiek en geestelijk opzicht kunnen ontwikkelen. SJ²W zet verschillende projecten in om dit te bereiken. Dit varieert van activiteiten voor kinderen tot sportbuurtwerk. Alle projecten worden vermeld op de site bij het onderdeel Jeugd. 

SJ²W (Stichting Jeugd- Jongerenwerk Terneuzen) schakelde Interact Network in om een website te ontwikkelen die voldoet aan de voor hen belangrijkste speerpunten. Zo moest het ontwerp  de doelgroep aanspreken en de informatie die SJ²W wil verstrekken, diende op een overzichtelijke manier geordend te worden. Verder kan de site nu eenvoudig up-to-date gehouden  worden dankzij het CMS van Interact Network.

www.sjjw.nl
 
Om aan de wensen van SJ²W te voldoen heeft onze grafische afdeling zoals altijd eerst marktonderzoek gedaan. Belangrijk om te weten is wat soortgelijke instanties doen en hoe SJ²W zich hiervan kan onderscheiden. Hoe zorgen we ervoor dat informatie overzichtelijk verdeeld wordt en eenvoudig terug is te vinden? En hoe maken we de site laagdrempelig?

We maakten een aantrekkelijke website, waarvan de kleuren de thema's extra benadrukken. Zo is het algemene gedeelte blauw, terwijl alle pagina's die bijvoorbeeld met jeugd te maken roze zijn. De foto's maken de site niet te "zwaar" en de achtergrondtekeningen helpen hier eveneens aan mee. Via de zoekmachine of de optie 'geavanceerd zoeken' kan informatie snel en eenvoudig gevonden worden. De lettergroottes zijn eenvoudig aan te passen, evenals het contrast. Dit maakt de site toegankelijk voor iedereen.
 
 
Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

Portfolio:
 
Interact Network Facebook pagina   RSS-feed   Bekijk onze twitterfeed   Online video\   LinkedIn
Bureau
Visie
Oprichters
Voorwaarden
Klant aan het woord
Vacatures
Producten
Websites
Webshops
Portals
E-learning
CMS
Applicaties
Logo's & Huisstijlen
Online marketing
QR-codes
Mobiele sites
Social Media
Nieuws
Klant aan het woord
Portfolio
Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig?
Neem contact met ons op!

INTERACT NETWORK NEDERLAND

INTERACT NETWORK BELGIË
Weststraat 42
4527 BT Aardenburg
T. +31 (0) 117 494274
F. +31 (0) 117 494275
info@interactnetwork.nl
Karnemelkstraat 3
9060 Zelzate
T. +32 (0) 9 222 99 82
F. +32 (0) 9 222 89 82
info@interactnetwork.be