Marja Feltkamp Zwind, Den Haag over Interact Network

“Jullie CMS is zeer toegankelijk voor de sites die Zwind laat ontwikkelen. Bij veel webbouwers ligt de nadruk op het technische of op het grafische. Bij jullie klopt het geheel. Zowel de techniek als de uitstraling van de sites zijn uitstekend. Als wij vragen hebben over het CMS dan weten we dat die altijd bespreekbaar zijn”

Begin 2008 won Interact Network een landelijkev pitch die B&A Groep had uitgeschreven voor de ontwikkeling van het nieuwe online platform Civic Zeeburg (www.civiczeeburg.nl). Civic Zeeburg richt zich op de uitvoering van het welzijnswerk, het jongerenwerk, de maatschappelijke dienstverlening, het peuterspeelzaalwerk en nog een aantal functies in stadsdeel Zeeburg (Amsterdam).

Nadat deze geavanceerde website is opgeleverd, heeft Interact Network in november een tweede site opgeleverd:
Wijk In Bedrijf Utrecht, (www.wijkinbedrijfutrecht.nl).
Wijk in Bedrijf Utrecht begeleidt startende en gevestigde ondernemers in de stad Utrecht.

Beide internetprojecten, die op zeer korte termijn zijn gerealiseerd, zijn het resultaat van een uitstekende samenwerking tussen het webteam van B&A Groep en het team van Interact Network. Voor elke website is er na uitvoerig markt- en doelgroeponderzoek een uniek ontwerp gemaakt door de grafische afdeling van Interact Network. B&A Groep is nauw betrokken geweest bij iedere projectfase, zodat er tot op het laatste moment bijgestuurd kon worden. Dit resulteerde in twee zeer succesvolle websites die in 2008 zijn neergezet en volledig aansluiten bij de wensen en noden van de doelgroep.
Marja Feltkamp is webmanager bij B&A Groep en vertelt hoe zij de samenwerking met Interact Network ervaart: “De samenwerking met Interact Network verloopt goed. De bereikbaarheid van alle contactpersonen is uitstekend, wat zeker met internetzaken erg prettig is. Zodra een site online is, moet er meteen hulp geboden worden als er iets mis gaat. Dat doet Interact Network. Procesbesprekingen tussen beide partijen gaan vloeiend en gemaakte afspraken worden nagekomen. Kortom: de wisselwerking is prima.”

technische aspecten Beide websites zijn gekoppeld  aan het Content Management Systeem (CMS). Hierdoor kan de inhoud zoals tekst en foto’s worden gewijzigd en kunnen er ook PDF-documenten worden gekoppeld. Daarnaast kan B&A Groep zelf het menu van beide sites volledig opbouwen en aanpassen.

Marja zegt hierover: “Jullie CMS is zeer toegankelijk voor de sites die B&A Groep laat ontwikkelen. Bij veel webbouwers ligt de nadruk op het technische of op het grafische. Bij jullie klopt het geheel. Zowel de techniek als de uitstraling van de sites zijn uitstekend. Als wij vragen of opmerkingen hebben over het CMS dan weten we dat die altijd bespreekbaar zijn.”

De sites zijn uitgerust met geavanceerde fotoalbums, een uitgebreide, interactieve kalender en een poll. Voor de WIBU-site is er nog een speciale actiebanner ontwikkeld zodat actualiteiten direct op de homepage kunnen worden gepubliceerd.
-Marja Feltkamp Zwind, Den Haag-
 
 
Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

Klanten over Interact Network:
Sint-Margaretaschool, Knokke-Heist
 
Marja Feltkamp Zwind, Den Haag
 
Johnny van den Broeke, De Groene Luifel Sluis
 
Henriƫt Dees Matchpoint Banen, Breskens
 
Edwige MAILLART, Chamery
 
 
Interact Network Facebook pagina   RSS-feed   Bekijk onze twitterfeed   Online video\   LinkedIn
Bureau
Visie
Oprichters
Voorwaarden
Klant aan het woord
Vacatures
Producten
Websites
Webshops
Portals
E-learning
CMS
Applicaties
Logo's & Huisstijlen
Online marketing
QR-codes
Mobiele sites
Social Media
Nieuws
Klant aan het woord
Portfolio
Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig?
Neem contact met ons op!

INTERACT NETWORK NEDERLAND

INTERACT NETWORK BELGIË
Weststraat 42
4527 BT Aardenburg
T. +31 (0) 117 494274
F. +31 (0) 117 494275
info@interactnetwork.nl
Karnemelkstraat 3
9060 Zelzate
T. +32 (0) 9 222 99 82
F. +32 (0) 9 222 89 82
info@interactnetwork.be
Outlast 2 Download cvv2 dump;valid cc;cc shop;buy cc