Interact Network - [Webdesign, Grafische vormgeving en Reclame] Home | Contact | Helpdesk Login CMS
“De communicatiemix die Interact Network voor Matchpoint Banen heeft opgesteld, blijkt bijzonder effectief te zijn. Wat het CMS betreft; dat werkt zo makkelijk! Nieuwsberichten staan snel op de site, we kunnen de content zelf eenvoudig veranderen, menu-items toevoegen en dat allemaal meteen online zetten.”

In september 2008 is het nieuwe uit­zendbureau Matchpoint Banen opgericht. Nadat Dactylo werd overgenomen door Randstad was de beslissing snel gemaakt. Het team van Henriët Dees heeft ruimschoots ervaring opgedaan in de uitzendbranche en is op de hoogte van alle ins en outs van de arbeidsmarkt. De hoogste tijd dus voor een eigen uitzendbureau, met een persoon­lijke werk­wijze en een team dat barst van de inspiratie en enthousiasme. Om dit bedrijf in de markt te positioner­en, is Interact Network benaderd. Aan het woord is Henriët, eigenaresse van Matchpoint Banen.
;
- HenriĆ«t Dees Matchpoint Banen, Breskens - “Jullie CMS is zeer toegankelijk voor de sites die Zwind laat ontwikkelen. Bij veel webbouwers ligt de nadruk op het technische of op het grafische. Bij jullie klopt het geheel. Zowel de techniek als de uitstraling van de sites zijn uitstekend. Als wij vragen hebben over het CMS dan weten we dat die altijd bespreekbaar zijn”

Begin 2008 won Interact Network een landelijkev pitch die B&A Groep had uitgeschreven voor de ontwikkeling van het nieuwe online platform Civic Zeeburg (www.civiczeeburg.nl). Civic Zeeburg richt zich op de uitvoering van het welzijnswerk, het jongerenwerk, de maatschappelijke dienstverlening, het peuterspeelzaalwerk en nog een aantal functies in stadsdeel Zeeburg (Amsterdam).

Nadat deze geavanceerde website is opgeleverd, heeft Interact Network in november een tweede site opgeleverd:
Wijk In Bedrijf Utrecht, (www.wijkinbedrijfutrecht.nl).
Wijk in Bedrijf Utrecht begeleidt startende en gevestigde ondernemers in de stad Utrecht.
;
- Marja Feltkamp Zwind, Den Haag - meer klanten over Interact Network Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

11 December 2013: Sluisonline.nl volledig vernieuwd!
 
www.sluisonline.nl Deba Bedrijfswagens .

 
www.matchpointbanen.nl
meer nieuws   Interact Network Facebook pagina   RSS-feed   Bekijk onze twitterfeed   Online video\   LinkedIn Bureau Visie Oprichters Voorwaarden Klant aan het woord Vacatures Producten
Websites
Webshops Portals
E-learning CMS
Applicaties
Logo's & Huisstijlen
Online marketing QR-codes Mobiele sites
Social Media Nieuws
Klant aan het woord Portfolio Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig? Neem contact met ons op!

INTERACT NETWORK NEDERLAND INTERACT NETWORK BELGIË
T. +31 (0) 117 494274
F. +31 (0) 117 494275

T. +32 (0) 9 222 99 82
viagra
SITE-MAP