QR-codes

We komen ze steeds vaker tegen: de QR-code. Maar wat zijn dat nou voor rare blokjes die verschijnen in advertenties, drukwerk en zelfs op websites?
QR staat voor Quick Response (Snelle Reactie). Deze code, een afgeleide van de streepjes of barcode, is speciaal ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. In 1994 (hoezo nieuw?) werd deze code speciaal ontwikkeld in Japan om auto-onderdelen te kunnen identificeren. Nu vinden we de QR codes terug bij bushaltes, op treinkaartjes, op drukwerk  en op internet.In deze QR-code kun je een hele boel informatie kwijt. Je kunt er bijvoorbeeld een websiteadres in opnemen en deze bijvoorbeeld koppelen aan een speciale pagina over jouw product. Komt iemand in een advertentie jouw QR-code tegen dan kan deze met een smartphone worden gescand en opent direct de webpagina op het mobieltje van de gebruiker.

Zo kun je in je advertentie extra informatie opnemen en direct beschikbaar stellen. QR-codes zijn dus een krachtige manier om te communiceren.

Bijvoorbeeld bij een vacature in de krant, is het perfect mogelijk om de lezer via een QR-code direct naar jouw website te sturen met een formulier waar hij of zij dan een CV kan achterlaten. Je breidt de mogelijkheden van jouw advertentie dus enorm uit, zonder dat je hierdoor extra advertentieruimte hoeft af te nemen.

Het is ook mogelijk om een SMS bericht in de code op te nemen of bijvoorbeeld een telefoonnummer. Na het scannen staat meteen het telefoonnummer in het mobieltje en kan er direct telefonisch contact opgenomen worden.

Op een vergelijkbare manier kunnen e-mailadressen, contactinformatie (vCards), agenda-afspraken, GEO-locaties en teksten worden aangeboden. Met een druk op de knop staat vervolgens bijvoorbeeld een afspraak in de agenda, of kan er genavigeerd worden naar een bepaalde locatie. De gescande GEO-coördinaten worden daarbij rechtstreeks in het navigatieprogramma van de telefoon ingevoerd. De Openbaar Vervoer informatiewebsite: 9292OV.nl werkt met QR-codes bij het reisadvies.

 
 
Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

Nieuws:
15 September 2013: Nieuwe webshop Voor BNV Tools
 
Nieuwe webshop bnvtools.nl online! Na het succes van de eerste webshop, die Interact Network enkele jaren geleden voor BenV Groothandel ontwikkelde, was het tijd voor de volgende stap. er wordt gekozen voor een volledig nieuwe huisstijl, logo en online identiteit. Daarna werd de webshop technisch ontwikkeld. Kijk voor het resultaat op bnvtools.nl .
12 September 2013: Website voor Bogert Gallery
 
Op de zeedijk van Knokke-Zoute vindt u Bogert Gallery | modern & contemporary art, met o.a. werken van kunstenaars als Herman Van Nazareth, Rob Scholte, Jan Schoonhoven Jr., Cees Andriessen, Herbert Nouwens, Ronald A. Westerhuis en Piet van Loocke.

U kunt een impressie van hun werken bewonderen op: www.bogertgallery.be
23 Augustus 2013: Zaterdag 31 augustus de Lange Strangetocht
 
Zaterdag 31 augustus vindt de derde editie plaats van de Lange Strangetocht.
Deze 15 kilometer strandwandeltocht start in Cadzand-Bad bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw en voert ons langs 15 strandpaviljoens naar Breskens aan Zee.

De Lange Strangetocht wordt georganiseerd door Rotaryclub Oostburg en de opbrengst gaat dit jaar naar de plaatselijke Reddingsbrigade.

Interact Network is een van de hoofdsponsors van dit prachtige initiatief. Kijk op www.langestrangetocht.nl
voor meer informatie!
meer nieuws
 
Interact Network Facebook pagina   RSS-feed   Bekijk onze twitterfeed   Online video\   LinkedIn
Bureau
Visie
Oprichters
Voorwaarden
Klant aan het woord
Vacatures
Producten
Websites
Webshops
Portals
E-learning
CMS
Applicaties
Logo's & Huisstijlen
Online marketing
QR-codes
Mobiele sites
Social Media
Nieuws
Klant aan het woord
Portfolio
Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig?
Neem contact met ons op!

INTERACT NETWORK NEDERLAND

INTERACT NETWORK BELGIË
Weststraat 42
4527 BT Aardenburg
T. +31 (0) 117 494274
F. +31 (0) 117 494275
info@interactnetwork.nl
Karnemelkstraat 3
9060 Zelzate
T. +32 (0) 9 222 99 82
F. +32 (0) 9 222 89 82
info@interactnetwork.be
buy cvv