Logo ontwerp - identiteit

INZICHT IN IDENTITEIT EN LOGO
Uw uitstraling bepaalt het succes.

Interact Network is specialist in het ontwikkelen van de identiteit en uitstraling van bedrijven. Het ontwerpen van een logo speelt hierbij een belangrijke rol. Of het nu om startende bedrijven gaat die meteen professioneel hun doelgroep willen raken of om bestaande bedrijven die hun uitstraling wensen te verbeteren. Interact Network ontwikkelt het logo en de huisstijl die bij uw organisatie passen. Teamwork is hierbij van essentieel belang. Hier bedoelen we niet alleen het teamwork mee binnen onze afdelingen, maar ook de samenwerking met u als klant.

Interact Network is namelijk best wel eigenwijs. We zijn geen traditioneel reclame- of communicatiebureau, maar een groep communicatie- en internetpioniers die hun sporen ondertussen ruimschoots hebben verdiend bij grote en kleine bedrijven, lokaal en landelijk, profit, non-profit en overheid.

Hierbij staat het resultaat altijd voorop. Toegevoegde waarde door een pro-actieve houding. Interact Network stelt zich pro-actief op. Onze visie is namelijk dat het inzicht in uw communicatie alleen gevormd kan worden als onze professionals u daar bij coachen.

Want niet alleen de markt is continu in beweging, ook de mogelijkheden op technologisch gebied veranderen snel. Druktechnieken, papiersoorten en de veranderingen op internet maken het noodzakelijk om direct te beschikken over kennis en kunde waardoor we snel in kunnen spelen op de markt.

Advies betekent voor ons vooral luisteren naar uw wensen en deze wensen te vertalen in sterke concepten. Concepten die uw doelgroep raken en die door onze creatieve- en technische teams op een uitmuntende wijze worden vertaald in drukwerk- en internetproducties.

Geborgd door onze eigen projectaanpak én met de continuïteit die u van een professioneel bureau mag verwachten.
Interact Network, als de eerste indruk van uw bedrijf meteen raak moet zijn!

Wenst u hier meer informatie over te ontvangen?
 
 
Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

Nieuws:
15 September 2013: Nieuwe webshop Voor BNV Tools
 
Nieuwe webshop bnvtools.nl online! Na het succes van de eerste webshop, die Interact Network enkele jaren geleden voor BenV Groothandel ontwikkelde, was het tijd voor de volgende stap. er wordt gekozen voor een volledig nieuwe huisstijl, logo en online identiteit. Daarna werd de webshop technisch ontwikkeld. Kijk voor het resultaat op bnvtools.nl .
12 September 2013: Website voor Bogert Gallery
 
Op de zeedijk van Knokke-Zoute vindt u Bogert Gallery | modern & contemporary art, met o.a. werken van kunstenaars als Herman Van Nazareth, Rob Scholte, Jan Schoonhoven Jr., Cees Andriessen, Herbert Nouwens, Ronald A. Westerhuis en Piet van Loocke.

U kunt een impressie van hun werken bewonderen op: www.bogertgallery.be
23 Augustus 2013: Zaterdag 31 augustus de Lange Strangetocht
 
Zaterdag 31 augustus vindt de derde editie plaats van de Lange Strangetocht.
Deze 15 kilometer strandwandeltocht start in Cadzand-Bad bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw en voert ons langs 15 strandpaviljoens naar Breskens aan Zee.

De Lange Strangetocht wordt georganiseerd door Rotaryclub Oostburg en de opbrengst gaat dit jaar naar de plaatselijke Reddingsbrigade.

Interact Network is een van de hoofdsponsors van dit prachtige initiatief. Kijk op www.langestrangetocht.nl
voor meer informatie!
meer nieuws
 
Interact Network Facebook pagina   RSS-feed   Bekijk onze twitterfeed   Online video\   LinkedIn
Bureau
Visie
Oprichters
Voorwaarden
Klant aan het woord
Vacatures
Producten
Websites
Webshops
Portals
E-learning
CMS
Applicaties
Logo's & Huisstijlen
Online marketing
QR-codes
Mobiele sites
Social Media
Nieuws
Klant aan het woord
Portfolio
Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig?
Neem contact met ons op!

INTERACT NETWORK NEDERLAND

INTERACT NETWORK BELGIË
Weststraat 42
4527 BT Aardenburg
T. +31 (0) 117 494274
F. +31 (0) 117 494275
info@interactnetwork.nl
Karnemelkstraat 3
9060 Zelzate
T. +32 (0) 9 222 99 82
F. +32 (0) 9 222 89 82
info@interactnetwork.be