Portals, intranet, e-learning

Portalomgevingen Een portalsite is een startpagina die relevante informatie en applicaties aanbiedt aan eindgebruikers of groepen van eindgebruikers op een gepersonaliseerde en uniforme manier. Een portal is dus een ideale omgeving om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Interact Network heeft met de realisatie van complexe portalomgevingen een ruime ervaring opgedaan met o.a.

Sluisonline

De portalsite voor het winkelend publiek in Sluis. Elke dag actuele informatie voor een geslaagd dagje shoppen.
Bezoek: www.sluisonline.nl


IMK Management & Communicatietrainingen
Landelijke opleider in Praktijkgerichte Management en Communicatietrainingen. Geef je carriere een boost met een opleiding van IMK.
Bezoek: www.imkopleidingen.nl

Paardentoerisme Zeeland

Deze site is onderdeel van het project "Ruiterroutes" van de Vereniging Ruitertoerisme-Zeeland. Zij bieden u een netwerk van routes in West Zeeuwsvlaanderen aan met rust- / knooppunten waar u met uw paard / koets van harte welkom bent.
Bezoek: www.paardentoerisme-zeeland.nl

Ondernemershuizen Amsterdam

4 portalsites waar ondernemers in Amsterdam terecht kunnen met alle vragen.
Bezoek: www.ondernemershuiszuidoost.nl

Civic Zeeburg


Heb je als inwoner van Amsterdam Oost ideeën om de wijk waarin je woont en leeft, beter leefbaar te maken? Of ben je benieuwd wat er in jouw buurt gebeurt en mogelijk is? Welke netwerken er bestaan? Waar je jouw kennis en diensten kunt aanbieden? Civic Zeeburg is geinteresseerd in jouw vragen en initiatieven.
Bezoek: www.civiczeeburg.nl

Wijk in bedrijf Utrecht

Wijk in Bedrijf Utrecht is er voor (startende) ondernemers die woonachtig of gevestigd zijn in de gemeente Utrecht. Wij richten ons met name op ondernemers binnen het Midden- en Kleinbedrijf .
Bezoek: www.wijkinbedrijfutrecht.nl

Hamelink & Menue

Hamelink & Menue richt zijn dienstverlening met name op het midden- en kleinbedrijf. Als zelfstandige ondernemers begrijpen de adviseurs van Hamelink & Menue wat ondernemers bezighoudt. Zij zijn sterk in dienstverlening op maat.
Bezoek: www.hamelink-menue.nl

NCOI E-connect

E-connect is het digitale cursistenplatform van NCOI. Interact Network werkte ruim tien jaar voor deze landelijke opleider en verzorgde succesvol alle online communicatie.
Bezoek: www.ncoi.nl

StudieBaan


Interact Network ontwikkelde samen met NCOI opleidingen het concept "StudieBaan". StudieBaan is de grootste organisatie op het gebied van werken en leren in Nederland. StudieBaan biedt gemotiveerde kandidaten de mogelijkheid om direct te starten met een opleiding van NCOI Opleidingsgroep of Scheidegger opleidingen.
Bezoek: www.studiebaan.nl

IPS Central


PS Ofwel Interactive Parts System heeft momenteel gebruikers in 10 Europese landen en Zuid Afrika. Via deze portal kunnen officiële merkdealers zoals Fiat Hitachi, Fendt, Claas, Case, Kubota en New Holland op een eenvoudige en goedkope manier courante en minder courante onderdelen uitwisselen. De robuuste portalarchitectuur bewijst zich inmiddels vier jaar en biedt ruim 160.000 verschillende onderdelen aan die door een uitgebreid zoekmechanisme kunnen worden benaderd.
Bezoek: www.ips-central.com

Een portalomgeving opzetten vergt een gedegen vooronderzoek waarbij zowel de verwachtingen van de betrokkenen als de toekomstige gebruikers nauwgezet in kaart moeten worden gebracht.

Interact Network ontwikkelde een eenvoudig te gebruiken interface om portalomgevingen te actualiseren. Verder zorgt Interact Network desgewenst voor een intensieve begeleiding en training van de toekomstige webmaster die de portalomgeving gaat onderhouden.

Ook aan zaken zoals support en helpdeskfaciliteiten wordt uitgebreid aandacht besteed tijdens het opzetten van een succesvolle portalomgeving.

Meer informatie? neem contact op via ons formulier of bel naar: NL: +31 (0) 117 494274 of BE: +32 (0) 9 222 99 82

 
 
Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

Nieuws:
15 September 2013: Nieuwe webshop Voor BNV Tools
 
Nieuwe webshop bnvtools.nl online! Na het succes van de eerste webshop, die Interact Network enkele jaren geleden voor BenV Groothandel ontwikkelde, was het tijd voor de volgende stap. er wordt gekozen voor een volledig nieuwe huisstijl, logo en online identiteit. Daarna werd de webshop technisch ontwikkeld. Kijk voor het resultaat op bnvtools.nl .
12 September 2013: Website voor Bogert Gallery
 
Op de zeedijk van Knokke-Zoute vindt u Bogert Gallery | modern & contemporary art, met o.a. werken van kunstenaars als Herman Van Nazareth, Rob Scholte, Jan Schoonhoven Jr., Cees Andriessen, Herbert Nouwens, Ronald A. Westerhuis en Piet van Loocke.

U kunt een impressie van hun werken bewonderen op: www.bogertgallery.be
23 Augustus 2013: Zaterdag 31 augustus de Lange Strangetocht
 
Zaterdag 31 augustus vindt de derde editie plaats van de Lange Strangetocht.
Deze 15 kilometer strandwandeltocht start in Cadzand-Bad bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw en voert ons langs 15 strandpaviljoens naar Breskens aan Zee.

De Lange Strangetocht wordt georganiseerd door Rotaryclub Oostburg en de opbrengst gaat dit jaar naar de plaatselijke Reddingsbrigade.

Interact Network is een van de hoofdsponsors van dit prachtige initiatief. Kijk op www.langestrangetocht.nl
voor meer informatie!
meer nieuws
 
Interact Network Facebook pagina   RSS-feed   Bekijk onze twitterfeed   Online video\   LinkedIn
Bureau
Visie
Oprichters
Voorwaarden
Klant aan het woord
Vacatures
Producten
Websites
Webshops
Portals
E-learning
CMS
Applicaties
Logo's & Huisstijlen
Online marketing
QR-codes
Mobiele sites
Social Media
Nieuws
Klant aan het woord
Portfolio
Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig?
Neem contact met ons op!

INTERACT NETWORK NEDERLAND

INTERACT NETWORK BELGIË
Weststraat 42
4527 BT Aardenburg
T. +31 (0) 117 494274
F. +31 (0) 117 494275
info@interactnetwork.nl
Karnemelkstraat 3
9060 Zelzate
T. +32 (0) 9 222 99 82
F. +32 (0) 9 222 89 82
info@interactnetwork.be